workshops

Sinds augustus 2015 verzorgd Goudsmid Marina workshops.

Hier kan je op een leuke manier een beetje kennis maken met het goudsmid vak. bij de workshops zijn voorbeelden aanwezig maar als je een eigen idee hebt is het alleen maar leuk en wil ik je graag begeleiden om deze te realiseren. Alles word stap voor stap uitgelegd zodat iedereen het gewenste resultaat heeft aan het einde van de workshop. Op de workshop is er koffie, thee en eigen gemaakt lekkers aanwezig. Heb je een allergie? geef deze dan met het opgeven door dan kunnen we voor wat anders zorgen.

De workshop worden over het algemeen gehouden in de winkel van Goudsmid Marina, maar op locatie is ook mogelijk.

Als u kiest voor ‘op locatie’ word er buiten een straal van 5 km een vergoeding gevraagd van €0,19 per km.

met minimum aantal is 4 personen tot een maximaal van 8 personen. Meer personen kan eventueel in overleg.

Je kun je eigen opgeven via het kopje “contact” met behulp van het contact formulier kun je je eigen opgeven.

Graag vermelden het aantal personen, eventuele data, naam van de workshop, eventuele allergieën en wat hiervoor een geschikt alternatief is.

*speciale actie*

Als er besproken wordt voor een vrijgezellenfeest is de aanstaande bruid gratis!

 

Zilveren jasseron armband.

 

Tijdens deze workshop gaan we een zilveren armband met bedels maken. Je krijgt zilveren ringetjes en een slotje aangeleverd. hiermee en met behulp van tangen gaan we een armband maken.

Duur:

ongeveer 2 – 2,5 uur

kosten:

€45,- armband zonder bedel.

€50,- armband icl. bedel.

er zijn verschillende bedels beschikbaar er is keuze uit een leuk kleurtje of zilveren bedels. Is de keuze te moeilijk? dan zijn er meerdere bedels verkrijgbaar voor een kleine vergoeding.

 

Zilveren draadhanger met collier.

 

Hier gaan we een eigen draad hanger maken dit is naar eigen idee of als je geen inspiratie heb van de aanwezige voorbeelden. Eerst gaan we op papier wat verzinnen en ontwerpen. Als we allemaal een idee hebben gaan we beginnen. Iedereen krijgt een stuk zilverdraad om hier de hanger van te maken.

Duur:

ongeveer 2 uur
Prijs:

€34,95 incl collier van 45 of 50 cm.